Pernahkah anda menikmati taufufah cendol,
taufufah jagung, taufufah krim karemel, jelly
taufufah dan banyak lagi. Hidangan ini memang
sedap dan lazat. Wah.. Inilah kenikmatan sebenar.
Kini anda boleh menikmatinya dengan
sepuas-puasnya pada bila-bila masa mengikut
citarasa anda. Anda boleh membuatnya sendiri
dengan mudah melalui panduan video langkah
demi langkah di
http://www.rahsiataufufah.com/index.php?ref=mainpage
Apa yang menarik, kos pembuatannya amatlah
rendah. Dengan harga sekilo kacang soya
berharga RM3.00, anda boleh membuat setong
basar taufufah. Barulah boleh menikmatinya
sepuas-puasnya.
Jangan tunggu lama-lama, belajar sekarang
membuat taufuah yang enak,lembuk dan licin
hanya di
http://www.rahsiataufufah.com/index.php?ref=mainpage
Bukan itu sahaja, anda turut didedahkan mesin
membuat taufufah pengiraan kos, strategi pasar
malam dan banyak lagi. Semuanya ditunjukkan
dengan jelas di dalam Video Ebook Rahsia
Taufufah yang hebat di
http://www.rahsiataufufah.com/index.php?ref=mainpage
Selamat belajar dan maju jaya.
Baking Class & Cooking Class dianjurkan oleh Bake With Elly dan beroperasi di Kota Bharu, Kelantan. Diterajui oleh Cik Saliha (a.k.a Elly Isairlea). Beroperasi sejak 2008 dan secara serius sejak 2010. Kelas pernah diadakan di seluruh Semenanjung Malaysia termasuk Johor Bharu, Melaka, Kuantan, KL dan Shah Alam
FOLLOW SAYA DI FB
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment